Lastebil og buss

Vi er også et verksted for lastebiler og busser – din pålitelige partner for profesjonell service og vedlikehold av tunge kjøretøyer!

Vi forstår viktigheten av at dine lastebiler og busser fungerer feilfritt for å opprettholde en jevn drift av din virksomhet eller for å sikre trygg og pålitelig transport av passasjerer. Vårt erfarne team av spesialiserte mekanikere er dedikert til å ta vare på alle dine tunge kjøretøyer og sikre at de er i topp stand.

Våre verkstedstjenester for lastebiler og busser inkluderer:

  1. Omfattende vedlikehold: Vi tilbyr grundig rutinemessig vedlikehold for å sikre at dine lastebiler og busser fungerer optimalt. Dette inkluderer motor- og drivverksservice, oljeskift, filterbytte, dekk- og hjulservice, bremseservice og mye mer.
  2. Reparasjoner: Vårt team har den nødvendige ekspertisen og kompetansen til å håndtere alle typer reparasjoner for tunge kjøretøyer. Vi kan håndtere alt fra motorreparasjoner til elektriske problemer og andre komponenter.
  3. Diagnose og feilsøking: Vi bruker avansert diagnostisk utstyr for å identifisere eventuelle problemer og feil i dine lastebiler og busser. Dette gjør oss i stand til å tilby nøyaktige løsninger og rask reparasjonstid.
  4. Reservedeler av høy kvalitet: Vi bruker kun reservedeler av høyeste kvalitet som er spesifikt designet for tunge kjøretøyer. Dette sikrer pålitelig ytelse og lang levetid for dine lastebiler og busser.

Uansett om du har en enkelt lastebil eller en hel bussflåte, kan du stole på oss for profesjonell og pålitelig hjelp. Vi er dedikerte til å levere høy kvalitet, pålitelig service og sørge for at dine tunge kjøretøyer forblir i topp stand.

Kontakt oss i dag for å avtale service eller reparasjon for dine lastebiler og busser.