Om oss

Velkommen til Kjos Bilservice!

Vi er et veletablert bilverksted med en lang historie som strekker seg tilbake til 1982. Med over 39 år i bransjen har vi opparbeidet oss en solid erfaring og ekspertise innen bilreparasjon og vedlikehold. Vår lange fartstid er et tegn på vårt engasjement for kvalitet og pålitelighet, og vi er stolte av å være en pålitelig partner for våre kunder.

Vårt team består av syv ansatte, hvorav seks er dyktige og erfarne bilmekanikere. Med deres kunnskap og ferdigheter er de klare til å håndtere en bred rekke bilmerker og modeller, slik at du kan stole på at bilen din er i gode hender hos oss. I tillegg har vi en medarbeider i administrasjonen som sørger for en sømløs drift av verkstedet.

Uansett om det er en rutinemessig service, en grundig diagnose eller en kompleks reparasjon, kan du være trygg på at våre mekanikere utfører jobben med nøyaktighet.

Vårt verksted er utstyrt med moderne teknologi og verktøy som er nødvendig for å utføre grundige undersøkelser og reparasjoner. Vi tilbyr en omfattende liste over tjenester, inkludert generell vedlikeholdsservice, motor- og drivverkreparasjoner, bremse- og eksosreparasjoner, elektriske problemer og mye mer.

Vi ser frem til å ta vare på bilen din og gi den den beste behandlingen den fortjener. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en service eller for mer informasjon. Vi ser frem til å betjene deg og bilen din!